Kiadó nyaralók

Dél-Alföld és azon belül Békés megye rengeteg lehetőséget kínál az ide látogató vendégeknek. Magyarország legtisztább folyóvizeiben, a Körösökben úszhatnak, horgászhatnak. A festői szépségű Körösök Völgyében lovagolhatnak, vadászhatnak vagy túrázhatnak. Ide, ebbe a környezetbe várjuk szeretettel a nyaralni és kikapcsolódni vágyókat Békésszentandrásra és Szarvasra.

Az üdülőházak, a Hármas-Körös holtágainak partján helyezkednek el. A közvetlen vízpart, komfortos házak, kellemes szórakozást és nyugodt pihenést nyújtanak a vendégeknek. Több, különböző komfortfokozatú és férőhelyű nyaraló közül választhatnak, melyek mindegyike a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége általi minősítéssel, védjeggyel rendelkeznek.

Nagy figyelmet fordítunk a kulturált környezetre, rendezett udvarra, gondozott vízpartra, és a tiszta, jól felszerelt nyaralóházra.

Összefogtunk a Körösparton Nyaralunk közösséggel, illetve a környékbeli vendéglátó- és szolgáltató egységekkel, hogy a Körösök-völgyébe, Békésszentandrásra és Szarvasra érkező vendégek pihenésük ideje alatt igazán jól érezzék magukat. Ennek az összefogásnak köszönhetően tehetik változatosabbá, élvezetesebbé üdülésüket, melyet még kiegészít a sok-sok vásárlási-szolgáltatási kedvezmény is.

Az alábbi táblázatban láthatják a nyaralóházak rövid ismertetéseit, felszereltségeit. A nyaraló címére kattintva pedig részletesen is megtekintheti annak adatlapját.

 
 

Férőhely

Szobaszám

Nagy medence

Gyerek medence

Jacuzzi

Szauna

Játszótér

Lekerített vízpart

Csónak

Vízibicikli

Légkondicionált

Akadálymentesített

Télen is bérelhető

Kenderföldi nyaraló 51. 11+4 4+N -
Keresztháti nyaraló 99. 14+P 5+N - -
Siratói nyaraló 14. 12+4 4+N -
Siratói nyaraló 15. 14+ 7+N
Harcsási nyaraló 39. 8+4 3+N - - -
Harcsási nyaraló 52. 11+2 3+N
jelmagyarázat
P N -
pótágyazható nappali nem tartozék tartozék
 
Back To Top